Siirry sisältöön

Kyykäten kohti kevättä – liikunnan iloa kunnassa

Nyt, kun talven armottomat paukkupakkaset ovat takanapäin, on aika kääntää katseet kohti keväisiä keskustelunaiheita. Koirankakkakeskustelun sijaan* ajattelimme tällä kertaa iskeä jutun juurta kuntoilusta!

Myös liikuntaneuvonta on pyöräytetty käyntiin!
Liikuntaneuvonta on maksuton palvelu, joka on tarkoitettu inkoolaisille jotka liikkuvat terveytensä ja hyvinvointinsa kannalta liian vähän, ja jotka tarvitsevat neuvoa ja tukea liikkumisen aloittamiseen. Palvelu on yksilöllinen ja tarkoitettu täysi-ikäisille. Toiveissa on, että palvelua voisi laajentaa tulevaisuudessa myös perheitä ja nuoria ajatellen.

Pääset kuuntelemaan Pian haastattelun täältä(siirryt toiseen palveluun).

Kunnan vapaa-ajan ohjaaja odottelee innokkaana kevään lisäksi hyvinvointikeskuksen kuntosalin avaamista.

*Muistakaahan koiranomistajat siivota karvakavereiden jätökset! Ne ovat paitsi ikävän näköisiä, myös todellinen terveysriski kaikille kanssaolijoille.

Ei muuta kuin kyykäten kohti kevättä!