Siirry sisältöön

Venesatamat

Inkoon keskustan venesatamasta vastaa Oy Inkoon Venesatamat. Bergvallan venesatama ja Joddbölen kalasatama ovat Inkoon kunnan hoitamia.

Inkoon keskustan venesatama

Satamassa on tällä hetkellä noin 550 vuokrattavaa venepaikkaa. Valittavana on erilaisia laitureita puomi-, peräpaalu- tai poijukiinnityksellä. Satamaan johtavan väylän syvyys on 2,4 metriä.

Satama laajenee huomattavasti kesäkaudelle 2024, jolloin paikkoja on kaikken kaikkiaan melken 830. Venepaikat ovat olleet myynnissä kahden osakeannin ajan, ja kolmas on meneillään ja jatkuu aina 30.4.2023 saakka.

Lisätietoja sataman laajennuksesta ja venepaikan ostamisesta löydät Ingå Marinan sivuilta.(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Bergvallan venesatama

Bergvallan venesatama sijaitsee Barölandetissa Barösundissa, noin 22 kilometriä Inkoon keskustasta länteen. Satamassa on kaksi puomilaituria. Venepaikkojen lukumäärä on 17.

Joddbölen kalasatama

Joddbölen kalasatama on tarkoitettu ammattikalastajille ja saariston yrittäjille.

Vierassatamat

Inkoon saaristo ei ole vain kaunis – se on myös täynnä elämää. Vierassatamia löytyy Inkoosta kolme, ja luonnonsatamia on muun muassa Stora Fagerössä ja Gölisnäsissä.

Lue lisää