Siirry sisältöön

Venesatamat

Inkoon keskustan venesatamasta vastaa Ingå Marina. Bergvallan venesatama ja Joddbölen kalasatama ovat Inkoon kunnan hoitamia.

Inkoon keskustan venesatama

Sataman uudistuksen myötä venepaikkamäärä kasvaa 826:ään, joista runsaat 300 kpl ovat vuokrapaikkoja. Nämä paikat sijaitsevat pääsääntöisesti Inkoon joen varrella ja joen idän puoleisella satama-alueella. K-laiturin venepaikat ovat omistuspaikkoja, kuten M- ja N-laiturit.

Valittavana on erilaisia laitureita puomi-, peräpaalu- tai poijukiinnityksellä. Satamaan johtavan väylän syvyys on 2,4 metriä.

Oletko kiinnostunut venepaikan ostamisesta?
Uudistetun sataman venepaikat ovat olleet myynnissä kahden osakeannin ajan, ja kolmas on meneillään ja jatkuu aina 30.4.2023 saakka.

Lisätietoja sataman laajennuksesta ja venepaikan ostamisesta löydät Ingå Marinan sivuilta.(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Bergvallan venesatama

Bergvallan venesatama sijaitsee Barölandetissa Barösundissa, noin 22 kilometriä Inkoon keskustasta länteen. Satamassa on kaksi puomilaituria. Venepaikkojen lukumäärä on 17.

Joddbölen kalasatama

Joddbölen kalasatama on tarkoitettu ammattikalastajille ja saariston yrittäjille.

Vierassatamat

Inkoon saaristo ei ole vain kaunis – se on myös täynnä elämää. Vierassatamia löytyy Inkoosta kolme, ja luonnonsatamia on muun muassa Stora Fagerössä ja Gölisnäsissä.

Lue lisää