Siirry sisältöön

Degerby skolan aamu- ja iltapäivätoiminta

Degerby skolassa järjestetään aamutoimintaa arkiaamuisin alkaen klo 7.00. Iltapäivätoiminta alkaa heti koulupäivän päätyttyä jatkuen klo 17.00 asti. Toimintaa ei järjestetä lauantaityöpäivinä.

Degerby skolan aamu- ja iltapäivätoiminta järjestetään koulun sisä- ja ulkotiloissa. Toiminta on tarkoitettu 1.ja 2. vuosiluokan oppilaille sekä muiden vuosiluokkien erityisen tuen päätöksen saaneille oppilaille. Esikoululaisille järjestettävä kerhotoiminta toteutetaan Degerby skolassa koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan yhteydessä.

Degerby skolan aamu- ja iltapäivätoiminnasta vastaa koulun rehtori Henrika Ekman, joka toimii myös ohjaajien lähiesimiehenä. Aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestämisestä Inkoon kunnassa vastaa sivistystoimenjohtaja Merja Olkinuora.

Degerby skolan aamu- ja iltapäivätoiminnan lukuvuosisuunnitelmasta saat lisää tietoa toiminnan käytännön järjestämisestä, mm. toiminnan sisällöstä, kotiinlähdöstä, välipalasta ja kotitehtävien tekemisestä. Lukuvuosisuunnitelma lukuvuodelle 2023- 2024 on tulossa pian.

Ohjaajat 2023- 2024
  • Pia Halme
  • MInna Lundberg
  • Janica Klingberg

Ohjaajiin saat yhteyden Wilmassa, sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)inga.fi tai soittamalla aamu- ja iltapäivätoiminnan puhelinnumeroon.

Aamu- ja iltapäivätoiminta Degerby skola

Degerbyntie 106

10160 Degerby

Henrika Ekman

rehtori, Degerby skola

Minna Lundberg

Kanslisti, Degerby skola

Tutustu myös näihin:

Aamu- ja iltapäivätoiminta

Aamu- ja iltapäivätoiminnan tavoitteena on vähentää lasten yksinäistä aikaa ja antaa heille tuttu ja turvallinen paikka, jossa odottaa koulupäivän alkamista ja viettää koulutyön jälkeistä vapaa- aikaa. Esiopetuksen esikoulukerho ja koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta toimivat Inkoon kouluissa rinnakkain.

Lue lisää mm. toiminnan maksuista, järjestämisestä ja tavoitteista