Siirry sisältöön

Merituulen koulun aamu- ja iltapäivätoiminta

Merituulen koulussa järjestetään aamutoimintaa arkiaamuisin alkaen kello 6.30. Iltapäivätoiminta alkaa heti koulupäivän päätyttyä jatkuen kello 17.30 asti. Toimintaa ei järjestetä lauantaityöpäivinä.

Merituulen koulun aamu- ja iltapäivätoiminta järjestetään koulun sisä- ja ulkotiloissa. Toiminta on tarkoitettu 1.ja 2. vuosiluokan oppilaille sekä muiden vuosiluokkien erityisen tuen päätöksen saaneille oppilaille. Esikoululaisille järjestettävä kerhotoiminta toteutetaan Merituulen koulussa koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan yhteydessä.

Merituulen koulun aamu- ja iltapäivätoiminnasta vastaa koulun rehtori, joka toimii myös ohjaajien lähiesimiehenä. Aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestämisestä Inkoon kunnassa vastaa sivistystoimenjohtaja.

Merituulen koulun aamu- ja iltapäivätoiminnan lukuvuosisuunnitelmasta saat lisää tietoa toiminnan käytännön järjestämisestä, mm. toiminnan sisällöstä, kotiinlähdöstä, välipalasta ja kotitehtävien tekemisestä.

Ohjaajat lukuvuonna 2023- 2024
  • Liisa Valle
  • Sonja Wide
  • Minna Bergholm
  • Mari Stenström
  • Saila Wessman
  • Heli Helvamo
  • Heidi Latvala

Ohjaajiin saat yhteyden Wilmassa, sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)inga.fi tai soittamalla aamu- ja iltapäivätoiminnan puhelinnumeroon.

Aamu- ja iltapäivätoiminta Merituulen koulu

Urheilutie 3

10210 inkoo

Satu Suonpää

Rehtori, Merituulen koulu

Monica Weckström

Koulusihteeri

Tutustu myös näihin:

Aamu- ja iltapäivätoiminta

Aamu- ja iltapäivätoiminnan tavoitteena on vähentää lasten yksinäistä aikaa ja antaa heille tuttu ja turvallinen paikka, jossa odottaa koulupäivän alkamista ja viettää koulutyön jälkeistä vapaa- aikaa. Esiopetuksen esikoulukerho ja koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta toimivat Inkoon kouluissa rinnakkain.

Lue lisää mm. toiminnan maksuista, järjestämisestä ja tavoitteista