Siirry sisältöön

Västankvarns skolan aamu- ja iltapäivätoiminta

Västankvarns skolassa järjestetään aamutoimintaa arkiaamuisin alkaen klo 7.00. Iltapäivätoiminta alkaa heti koulupäivän päätyttyä jatkuen klo 17.00 asti. Toimintaa ei järjestetä lauantaityöpäivinä.

Västankvarns skolassa iltapäivätoimintaa toteuttaa koulun vanhempainyhdistys Understödsföreningen Almus.r.f.  Aamu- ja iltapäivätoiminta järjestetään koulun sisä- ja ulkotiloissa.

Perusopetuslain mukaista aamu- ja iltapäivätoimintaa, jota varten Inkoon kunta on myöntänyt avustuksen, tarjotaan koulun 1. ja 2.vuosiluokan, pidennetyn oppivelvollisuuden piiriin siirretyille sekä muiden vuosiluokkien erityisen tuen päätöksen saaneille oppilaille.

Lakisääteisen aamu- ja iltapäivätoiminnan yhteydessä Understödsföreningen Almus r.f. järjestää toimintaa myös esiopetuksen sekä vuosikurssien 3 ja 4 oppilaille.

Västankvarnin koulun aamu- ja iltapäivätoiminnanohjaajien lähiesimiehenä toimii Understödsföreningen Almus.r.f:n puheenjohtaja.

Ohjaajat lukuvuonna 2023- 2024
  • Helena Träskman

Aamu- ja iltapäivätoiminta Västankvarns skola

Understödsföreningen Almus r.f.

Västankvarnintie 399 10230 Inkoo as.

Lisätietoa Västankvarns skolan aamu- ja iltapäivätoiminnasta

Frida Sundäng

Puheenjohtaja, Understödsföreningen Almus r.f.

Tutustu myös näihin:

Aamu- ja iltapäivätoiminta

Aamu- ja iltapäivätoiminnan tavoitteena on vähentää lasten yksinäistä aikaa ja antaa heille tuttu ja turvallinen paikka, jossa odottaa koulupäivän alkamista ja viettää koulutyön jälkeistä vapaa- aikaa. Esiopetuksen esikoulukerho ja koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta toimivat Inkoon kouluissa rinnakkain.

Lue lisää mm. toiminnan maksuista, järjestämisestä ja tavoitteista