Siirry sisältöön

Liikkuminen Inkoossa

Piipahda tai jää pidemmäksi aikaa!

Ja bussi kulkee vaan.
Inkooseen ja pois. Jos niin haluat. Onneksi takaisin pääsee aina.

Katso ajankohtaiset aikataulut Matkahuollon sivuilta www.matkahuolto.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun), skannaa QR-koodi tai kurkkaa ne Reitit ja Liput -sovelluksesta.

Tiesithän, että meillä on myös käytössä kutsukyytipalvelu Inkyyti? Inkyyti kuljettaa matkustajat esimerkiksi kauppaan, keskustaan tai bussipysäkille. Myös kesäasukkaat voivat kokeilla Inkyytiä jatkoyhteytenä vapaa-ajan asunnolle.

Julkinen liikenne

Inkoossa on helppo liikkua paikasta toiseen joko bussilla tai erilaisilla kyytipalveluilla. Myös saaristoliikenne kuljettaa matkustajia ympäri vuoden.

Lue lisää

Saaristoliikenne kuljettaa matkustajia ympäri vuoden

ELY-keskus tukee Inkoon saariston ympärivuotista henkilöliikennettä. Liikennettä vuosina 2024-2025 hoitaa Mikael Rehnberg. Kuljetukset ovat maksullisia muille kuin vakituisesti saaristossa asuville. Liikennöitsijä määrittelee kuljetusmaksut ja vastaa reitin aikataulusta.

Tilaukset: Mikael Rehnberg +358 400 473 928, sähköposti: micke.rehnberg@pp.inet.fi

Taksiveneet

Taksiautot

Charterbussi

Inkyyti

Inkyyti on kutsukyytipalvelu, joka kuljettaa matkustajan toivottuna aikana paikasta toiseen Inkoon keskustassa ja lähiympäristössä. Kyydin voi tilata kätevästi soittamalla asiakaspalveluun.

Lue lisää