Siirry sisältöön

Markkinahumua ja uuden koulun esittelyä tulevana viikonloppuna 23.-24.9.!

Tarjolla kunnan täydeltä touhua ja tohinaa viikonloppuna!
Tule nauttimaan syksyisestä markkinahumusta idylliseen Inkooseen. Pääset myös halutessasi kurkistamaan sisään upouuteen Kyrkfjärdens skola -kouluun lauantaina!

Bo på landet rf:n järjestämät jokavuotiset ruokamarkkinat täyttävät jälleen tunnelmallisen Gammelgårdenin 23.-24.9. kello 10-16 välisenä aikana. 
Noin 70 pientuottajaa osallistuu huippusuosituille ruokamarkkinoille – myytävänä on ruokaa, herkkuja, käsitöitä ja vaikka mitä muuta mukavaa.
Perheen pienimmille on paljon kaikkea kivaa tarjolla, kuten esimerkiksi alpakoita ja lampaita katseltaviksi, poni + kärryajeluja, keppihevosrata ja polkutraktoreita.

Myös Inkoon kunnan edustajia on paikalla, muistahan tulla tervehtimään meitä!

Gammelgården on kaunis museoalue vanhoine punamullattuine taloineen, riihineen ja pajoineen. Alueelle on helppo tulla – paikoitus on aivan vieressä ja alue on tasainen, joten se soveltuu hyvin myös liikuntarajoitteisille.

Lue lisää!(avautuu uuteen ikkunaan)


Lauantaina 23.9. sinulla on myös ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua kunnan kaikkien aikojen suurimpaan yksittäiseen investointiin, kun uusi Kyrkfjärdens skola -koulu avaa ovensa yleisölle!

Järjestämme yhteensä kolme opastettua kierrosta rehtori Jessika Elfvingin ja sivistystoimenjohtaja Merja Olkinuoran voimin. Kierrokset alkavat ovelta D klo 10.00, 11.00 ja 12.00. Opastukset ovat kaksikielisiä. Uusi koulu sijaitsee osoitteessa Museontie 7, 10210 Inkoo.

Kurkkaa lisätietoja!(avautuu uuteen ikkunaan)