Siirry sisältöön

Myytävät tontit

Oletko kiinnostunut ostamaan tontin luonnonkauniilta ja rauhalliselta alueelta, joka täyttää kaikki nykyaikaisen rakentamisen ja asumisen vaatimukset? Osa Westerberg-alueen kunnallisista tonteista on nyt tullut myyntiin – täällä sinulla on mahdollisuus toteuttaa unelmiesi talo!

Westerberg 1 B

Westerberg sijaitsee keskeisellä paikalla – vain 1,7 kilometrin päässä Inkoon keskustasta ja merestä. Vastikään saneerattu ruotsinkielinen Kyrkfjärdenin koulu sijaitsee suunnilleen kilometrin päässä, ja suomenkieliselle Merituulen koululle on matkaa kolmen kilometrin verran. Alueen välittömästä läheisyydestä alkaa kaunis luontopolku ja lähistöltä löytyy myös kotoisa koirapuisto, ulkokuntoilulaitteet sekä venesatama.

Ilmakuva alueesta.

Lue lisää tonteista sekä varaus- ja ostoprosessista täältä!(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)


Haluatko nähdä lastesi kasvavan turvallisessa ympäristössä, lähellä luontoa, kaikki palvelut mukavan lähellä? Haluatko päästä nopeasti pääkaupunkiseudulle, mutta rentoutua kotipihalla iltapäivällä? Iloisessa Inkoossa kaikki palaset loksahtavat kohdalleen.  

Inkoota ei turhaan kutsuta Länsi-Uudenmaan helmeksi.

Helsingin ja Hangon puolivälissä, keskellä kauneinta luontoa sijaitseva Inkoo tunnetaan kimmeltävästä merestä, vehreistä lehdoista, polveilevista metsistä, kauniista saaristosta ja rikkaasta kulttuurihistoriasta.

Inkooseen on helppo kotiutua, sillä kunnassa ovat valmiina kaikki mukavan elämän eväät ja herkut: ruoka- ja muut kaupat, koulut, päiväkodit, pankki, posti, leikkipuistot ja urheilukentät.

Keskustan jokimaisemat tarjoavat viehättävän idyllin, jossa on pikkupuoteja, kahviloita ja kaikki tarvittavat palvelut. Kodikkaat kylät tarjoavat maaseudun ja saariston kaunista luontoa ja rauhaa, mukavia tapahtumia ja aktiivista yhdistyselämää sitä haluaville.

Helsinkiin hurauttaa reilussa puolessa tunnissa.

Iloinen Inkoo tarjoaa:

Yhteystiedot

Mikael Wacklin

Viestintä- ja elinvoimapäällikkö

Robert Nyman

Kunnanjohtaja

Eric Roselius

Kaavoituspäällikkö