Siirry sisältöön

Aktiviteetit

Täällä ei tekeminen lopu kesken!

Hyppää satulaan tai sujahda kajakkiin. Pyöräile keskellä kauniita maalaismaisemia, narraa kalaa saaristossa tai ihmettele kettujen temmellystä lemmikkipuistossa.

Kaikkea tätä ja paljon, paljon muuta on tarjolla iloisessa Inkoossa!

Tule kokemaan elämyksiä eläinten parissa! Lomamäen Lemmikkipuisto on koko perheen elämyksellinen eläintarha Inkoon Degerbyssä. Täällä voit viettää riemukkaan retkipäivän seikkaillen eläintarhan valloittavien asukkien kanssa. Lomamäen lemmikkipuistossa näet ja koet kaikki eläimet lähietäisyydeltä, ja eläimiä saa myös silitellä sekä paijata. Uhkarohkeimmat saavat käärmeen kaulalleen niin halutessaan.

Tervetuloa The Bastu -saunaan, joka sijaitsee Inkoon vierassatamassa. Jopa 6 henkilöä voi rentoutua tässä saunassa. Täällä voit nauttia hiljaisuudesta, lämmöstä ja hyvinvoinnista. Jos haluat parantaa kokemusta entisestään, ota mukaan jotain pientä syötävää ja juotavaa.

Löydät meidät myös Facebookista The Bastu(siirryt toiseen palveluun) ja Instagramista thebastu(siirryt toiseen palveluun).

Ratsastus

Syvine metsineen, laajoine peltoaukioineen ja kauniine rannikkomaisemineen Inkoo sopii mainiosti ratsastukseen.

Lue lisää

Pyöräily

​South by Cycle on monipuolinen ja sykähdyttävä pyöräilyreitti, jonka varrelle pääsee hujauksessa junalla, bussilla tai metrolla. Se tarjoaa laatuaikaa kaikille, nautiskelijasta seikkailijaan.

Lue lisää

Melonta ja kalastus

Mela tai vapa käteen ja merelle! Inkoon saaristo on melontaa tai kalastusta harrastavan seikkailijan paratiisi.

Lue lisää